Menu
We are GEA
Vraag het kwartet aan

We are GEA

Je staat er niet elke dag bij stil, maar bij GEA Nederland werken we met 1500 collega's. Om als één bedrijf te functioneren werken we allemaal vanuit ons motto 'engineering for a better world' en natuurlijk de GEA-waarden. Benieuwd wat we met alle Nederlandse collega's voor oplossingen bedenken? Bekijk hieronder de GEA Nederland in Vogelvlucht door op de afspeelknop te klikken.

GEA Nederland in Vogelvlucht

Dagelijks werken we samen met 18.000 collega's in meer dan 50 landen. Samen bedenken en maken we geweldige oplossingen en producten voor vele verschillende markten. Niemand is daar dagelijks mee bezig, toch stimuleert het als we meer van elkaar te weten te komen. Daarom is 'We are GEA' de wereld in geroepen. Deze film laat zien wat we met elkaar SAMEN doen en aan welke mooie eindproducten van onze klanten wij bijdragen met elkaar.

Ook is er een GEA kwartet gemaakt. Het kwartet laat je als geen ander zien hoe we met elkaar bijdragen aan ontzettend veel mooie eindproducten in ongelooflijk veel markten. Het kwartet is aan iedereen verstuurd medio 2019. Wil je nog een kwartet ontvangen? Laat het ons weten. 

Leer GEA spelenderwijs kennen

Downloads

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag