Menu
Sporten met GEA

Sporten met GEA

Bewegen is belangrijk voor iedereen, het draagt bij aan een goede gezondheid en vitaliteit. Lekker zittende sportkleding, die er ook nog eens goed uitziet helpt daar zeker bij. In de webshop is de GEA-sportkleding sinds vorig jaar beschikbaar. Veel collega's hebben al iets besteld of cadeau gekregen. Vorig jaar organiseerde HR met succes de GEA in beweging challenge, waar veel collega's aan mee deden. Hier lees je een aantal verhalen.
gea-sportkleding-webshop-bestellen

Achter de schermen

Deze webshop is natuurlijk niet in één dag gerealiseerd. Achter de schermen heeft marketing assistent Ruben Knufing hard gewerkt om dit mogelijk te maken. "Al jaren krijgen we na de GEA-voorjaarsklassieker, een wielerevenement voor klanten en relaties, de vraag van medewerkers of de wielerkleding ook los verkrijgbaar is. Nu is het dan eindelijk zover! Een webshop waarin alle medewerkers van GEA Nederland sportkleding kunnen bestellen. Niet alleen wielerkleding, we hebben het assortiment aangevuld met een sportshirt. Voor iedereen wat wils. En wie weet wordt het assortiment volgend jaar wel uitgebreid." 

"Het leuke aan dit project was dat het veel meer is dan een simpele webshop. Het is ook een webshop die managers kunnen gebruiken om teamleden een leuk bedankje te geven. Na één maand waren al ruim 70 items besteld. Het is leuk om te zien dat de tijd en moeite die we er in hebben gestopt, niet voor niets is geweest. Heb jij nog geen GEA-sportkleding, vraag dan ook eens bij jouw manager of er cadeaubonnen beschikbaar zijn of bestel het direct zelf in de webshop!"

Wat vinden onze collega's?

GEA sportkleding

Timo Sonderen - Product Specialist

De reden waarom ik meedeed met de 'GEA in beweging challenge' is omdat ik het interessant vond om te zien hoe sportief mijn collega’s zijn. In de Strava club kan iedereen met iedereen verbinden. Zo kon ik zien welke collega’s, net zoals ik, ook actief zijn met fietsen. De challenge zelf was voor mij niet echt een uitdaging, ik fiets eigenlijk elke week 150 km. Wat ik vooral leuk vond, was dat ik kon kijken wat mijn collega's die week hadden gefietst. En dat je als je het doel gehaald had een GEA-sportshirt mocht uitkiezen, was een leuk extraatje. 

De GEA sportkleding heeft een mooie uitstraling en zit ook nog eens goed! Daarom heb ik mijn GEA-shirt vaak aan tijdens het fietsen. Het is dan is het extra leuk om bekenden tegen te komen, die zien dan meteen dat ik bij GEA werk. Op deze manier kom je snel in gesprek over het bedrijf en is het een leuke manier om mensen er bekend mee te maken. Bedrijfsbekendheid is ook erg belangrijk in de huidige tijd en ook zeker in ons technische vak. 

GEA fietskleding

Mario Siebenheller - Proposal Engineer

Door corona zijn de sportscholen veel dicht geweest, hierdoor ben ik meer gaan fietsen. Voor mij is fietsen een soort ontspanning, zeker nu je de hele dag thuis zit. 's Avonds pak ik lekker de fiets. Inmiddels ben ik al 15 jaar een fanatieke wielrenner. 

Ik hoorde van een collega over deze challenge en het leek mij leuk om deel te nemen. Ik was ook wel benieuwd om te zien wie en hoe actief andere collega's fietsen. Veel collega’s die in de Strava club zitten kende ik al van de GEA wielerklassieker. Helaas ging deze klassieker dit jaar niet door, maar deze challenge was dan toch een leuke manier om elkaar te motiveren en contact te houden.

Mijn doel was niet het winnen van een T-shirt, deze had ik al. Voor mij is Strava een soort Instagram of Facebook, alleen dan voor mensen die actief sporten. Als ik op Facebook elke dag een post plaats over het fietsen zullen mensen snel afhaken. Op Strava kan je een connectie maken met collega's die dezelfde hobby hebben. Zelfs nu de actie voorbij is, zit ik nog regelmatig op Strava. 

De sportkleding van GEA is kwalitatief goed, ik heb dan ook meerdere versies van de fietskleding. Laatst ben ik, in mijn GEA fietskleding, naar de nieuwe locatie van de Innocent fabriek gefietst. Toen ik heb ik natuurlijk even een foto gemaakt in de GEA-fietskleding voor het billboard. 

GEA fietskleding- John Bours

John Bours - Account Manager Service

Ik ben al een actieve sporter, maar zeker in de coronatijd helpt sporten mij enorm. Sporten is een goede uitlaatklep. Ik heb voor mezelf meegedaan, maar je gaat ook automatisch kijken wat collega’s doen. Natuurlijk is het competitie-element dat erbij zit is ook leuk, zo kunnen wij elkaar ook motiveren. Door deze challenge kunnen wij als collega's met elkaar verbinden. Je ziet van elkaar wat je die week hebt gedaan. Dit schept ook een band, zeker in deze tijd is dat heel belangrijk.

Ik vind deze challenge echt een goede actie van GEA. Het motiveert mensen om te bewegen en op de gezondheid te letten en dat is echt top. Dit soort initiatieven zijn altijd leuk om aan mee te doen.

De GEA-fietskleding is van goede kwaliteit. De website waar je het kan bestellen is ook goed geregeld. Ik heb het shirt gewonnen, maar heb zelf ook het hele setje gekocht. Deze heb ik ook regelmatig aan, een beetje reclame maken is nooit verkeerd. Mensen maken er soms ook wel een opmerking over, omdat ze zien dat het van GEA is. Het is een manier van verbinden, als je een klant of een collega tegenkomt in de GEA sportkleding.

Bestel jouw eigen sportkleding

Heb jij nog geen GEA sportkleding? Klik hier om naar de webshop te gaan en bestel snel jouw eigen GEA fietsshirt, fietsbroek of hardloop shirt!

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag