Menu
Maak kennis met onze QHSE stagiair
Kom in contact

Maak kennis met onze QHSE stagiair

De jeugd heeft de toekomst, daarom spelen stagiair(e)s en afstudeerders een belangrijke rol binnen GEA. Mede door hun opleiding kijken ze anders naar producten, diensten en klanten. De andere manier van denken en goede ideeën worden gewaardeerd en geven waardevolle nieuwe inzichten. Uiteraard biedt GEA studenten graag de mogelijkheid ervaring op te doen. Onze stagiair vertelt over zijn ervaring binnen de afdeling QHSE.
QHSE Stagiair Ruud

Ruud (21) - Integrale veiligheidskunde, Avans Hogeschool Den Bosch

Mijn opleiding deelt regelmatig stagevacatures, ook de vacature van GEA. Zo ben ik bij GEA terecht gekomen. Eerlijk gezegd kende ik GEA niet, maar gelukkig kon mijn vader mij wat meer vertellen omdat hij wel bekend was met het bedrijf. Natuurlijk heb ik ook op de website gekeken. Het leek mij een leuke organisatie om stage te lopen, dus reageerde ik redelijk snel op de vacature en nu zit ik hier.

Ik loop sinds februari stage op de QHSE afdeling van GEA Nederland. QHSE staat voor Quality, Health, Safety and Environment. Hoewel vrijwel alles op afstand is, heb ik het erg naar mijn zin. Iedereen doet enorm hun best om mij overal bij te betrekken, ik wordt echt als onderdeel van het team beschouwd. Tijdens mijn stage doe ik onderzoek naar het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers. Hierbij gebruik ik een model met verschillende niveaus. Het doel van mijn onderzoek is in beeld krijgen waar we nu staan qua veiligheidsbewustzijn en hoe we dit kunnen verbeteren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij GEA zijn er altijd kansen voor talent! Benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via de blauwe knop en laat je gegevens achter. Om te zorgen dat we je in contact kunnen brengen met de juiste persoon vragen we je de volgende informatie door te geven:

  • je leeftijd;
  • de opleiding die je volgt;
  • de naam en locatie van de hogeschool waar jij je opleiding volgt;
  • bij welke afdeling je stage zou willen lopen;
  • voor welke periode jij een stage zoekt.
Het sollicitatieproces

Het sollicitatieproces

  1. Leuk dat je solliciteert: Binnen vijf werkdagen ontvang je een bevestiging van je sollicitatie. 
  2. Op zoek naar een match: We gaan kijken of we een mogelijkheid hebben binnen GEA en laten je dit z.s.m. weten.
  3. Even voorstellen: Je bespreekt jouw kwaliteiten, wensen en verwachtingen met jouw toekomstige stagebegeleider.
  4. De details bespreken: In overleg met je stagebegeleider definieer je jouw toekomstige taken en formuleer je een stageopdracht. 
  5. Is alles geregeld? Dan zorgen wij ervoor dat er een stagecontract opgesteld wordt, dat je z.s.m. van ons ontvangt. 

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter!

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag