Menu
Coronavirus
Contact

Coronavirus

Engineering for a better world – informatie inzake coronavirus

Beste relatie,

De uitbraak en verspreiding van het coronavirus (COVID-19), is een gebeurtenis van ongekende omvang. Wereldwijd heeft dit nu al een enorme impact. De noodzakelijke maatregelen van regeringen en autoriteiten steunen wij, want ze dienen allemaal één doel: het vertragen van de verspreiding van het coronavirus om te voorkomen dat ons zorgsysteem het niet meer aan kan, zodat we mensenlevens kunnen blijven redden. We moeten er samen voor zorgen dat dit kan worden bereikt.

We zijn ons bij GEA bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, inclusief onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van onze relaties en medewerkers. We hebben in een zeer vroeg stadium passende voorzorgsmaatregelen genomen. Naast verhoogde hygiënemaatregelen, kantinesluitingen en toegangsbeperkingen voor extern personeel en andere bezoekers, hebben we de reisactiviteiten van onze medewerkers tot een minimum beperkt. Reizen (indien toegestaan door de autoriteiten) is uitsluitend beperkt tot dringend noodzakelijke klantprojecten en on-site klantenondersteuning en wordt vooraf met u, de klant, gecoördineerd. Voor medewerkers die volledig in staat zijn om vanuit huis te werken, zijn er mogelijkheden gecreëerd om dit te doen.

Vanwege de zeer dynamische situatie werken GEA-crisisteams nauw samen op zowel internationaal als nationaal niveau. De adviezen van het RIVM en het GEA Global Task Force Team zijn de richtlijnen voor ons beleid. Dagelijks beoordelen we opnieuw waar we staan met betrekking tot de gezondheid en de mogelijkheden als het gaat om onze medewerkers en het leveren en implementeren van producten en diensten.

Als een van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerkende industrie en een breed scala van andere kritische infrastructuursectoren besteden we bijzondere aandacht aan het veiligstellen van de levering aan u - onze klanten. We doen er alles aan om niet alleen lopende orders en projecten op tijd uit te voeren, maar ook om onze levering van reserveonderdelen en diensten te handhaven, of het nu gaat om nieuwe machines of om onderhoudsdiensten voor bestaande installaties. Mochten er zich in individuele gevallen problemen voordoen, dan zoeken we samen met u naar oplossingen.

Uw GEA-contactpersonen blijven uiteraard beschikbaar voor u tijdens deze situatie en zij doen hun uiterste best om u in deze moeilijke en vreemde tijd te ondersteunen.

We bedanken u en onze partners wereldwijd voor de samenwerking in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groet,

 

Directie GEA Nederland

Voor vragen of opmerkingen

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag