Menu
De passie van onze stagiaires
Kom in contact

De passie van onze stagiaires

De jeugd heeft de toekomst, daarom spelen stagiaires een belangrijke rol binnen GEA. Mede door hun opleiding kijken ze anders naar producten, diensten en klanten. De andere manier van denken en goede ideeën worden gewaardeerd en geven waardevolle nieuwe inzichten. Uiteraard biedt GEA studenten graag de mogelijkheid ervaring op te doen. Twee marketing stagiaires vertellen over hun ervaring binnen de afdeling Country Marketing.
Stagiaires

Ruben (20) - Commerciële Economie

Ik was destijds 19 jaar, net begonnen aan het derde jaar van mijn studie, toen ik mijn theoretische kennis in de praktijk kon gaan toepassen. Dit was een gevarieerd takenpakket wat ik heb uitgevoerd gedurende de 5 stagemaanden. Zaken waar ik met veel plezier aan gewerkt heb waren het organiseren van beurzen en (klant)events. De diversiteit is wat me erg aansprak. Het ene moment ben je druk bezig met het bepalen welke voorzieningen je nodig hebt, het andere moment bel je met de standbouwer om te overleggen over hoe je de algemene presentatie voor je ziet.

De prettige werkomgeving, waar genoeg ruimte is om zelf initiatief te nemen, heeft bijgedragen aan het plezier waarmee ik elke dag naar GEA kwam. Al met al heb ik zeker het gevoel dat ik hier veel heb geleerd en kijk ik dan ook terug op een leuke periode die me positief zal bijblijven!  Niet voor niets ben ik 1,5 jaar later nog steeds werkzaam voor GEA. Niet meer als stagiair maar als Marketing Assistant, waarbij ik 1 dag per week en in de vakanties bij GEA werk naast mijn studie. Een functie waar ik het onwijs naar mijn zin heb en ik zelfstandig projecten kan draaien!

Angela (22) - International Applied Business Administration

Mijn passie ligt bij de Engelse taal en een internationale omgeving. Om deze reden volg ik een internationale opleiding en was ik op zoek naar een uitdagende stage bij een internationaal bedrijf. Ik kwam toevallig een vacature tegen voor stagiaire Country Marketing van GEA Nederland die mijn interesse trok. Ik was toen helemaal niet bekend met GEA en ging een beetje op onderzoek uit. Toen ik zag wat voor veelzijdig bedrijf GEA is, sprak de stage mij nog meer aan. Ook de uitdaging van marketing en communicatie in de B2B industrie was een motivatie voor mij om te reageren, en daar heb ik zeker geen spijt van gehad.

Tijdens mijn stage heb ik ook mijn afstudeerscriptie geschreven, het was voor mij belangrijk dat het onderwerp iets te maken had met mijn passies: duurzaamheid en innovatie. Na overleg met mijn stagebegeleider kwamen we op het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ik heb niet alleen mijn scriptie over dit onderwerp geschreven, maar mocht ook enkele projecten starten met betrekking tot MVO. Heel tof dat ik kan werken aan wat ik belangrijk vind.

Mandy2

Mandy Mekenkamp, Country Marketing Manager GEA Nederland

“Passie voor iets hebben, brengt vaak het beste in iemand naar boven. Ik vind het belangrijk dat een student een interessante en leerzame stagetijd heeft bij GEA, waar hij of zij goed op terugkijkt. Maar uiteraard moet de student ook iets meebrengen wat relevant is voor ons als bedrijf. Het beste uit jezelf halen tijdens je stage, lukt beter als het onderwerp je interesseert en dat je het gevoel krijgt dat je scriptie niet in een la verdwijnt. Als bedrijf hebben we altijd ideeën voor stageopdrachten, maar de fine-tuning doe ik altijd samen met de student. Dat geeft het beste resultaat tijdens de gehele stageperiode voor beide partijen.”

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter!

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag