Menu
Celgetalmonitoring & GEA belevingsdagen
Aanmelden

Celgetalmonitoring & GEA belevingsdagen

Meten is weten! Met de nieuwe GEA M6850 Celgetalmonitoring technologie zie je direct of je koeien gezond zijn of aandacht nodig hebben. In combinatie met de DairyRobot R9500 levert dit vele voordelen op. Benieuwd hoe zoiets werkt? In samenwerking met onze dealers organiseren wij belevingsdagen op verschillende locaties in Nederland. Hier kun je al je vragen stellen en zien hoe de DairyRobot R9500 werkt onder het genot van een hapje en een drankje! Aanmelden kan onderaan de pagina.
celgetalmonitoring-m6850

Celgetalmonitoring

De GEA M6850 is de sensor die nooit slaapt en snelle analyses van elke koe levert gedurende iedere melkbeurt. Het is het eerste celgetalmonitoringssysteem ter wereld dat zich op elk kwartier afzonderlijk richt tijdens het hele melkproces. Al bij het eerste teken van een geïnfecteerd kwartier of de eerste verschijning van subklinische mastitis word je onmiddellijk gewaarschuwd. Dit helpt om de behandeltijd te minimaliseren, het genezingsproces te waarborgen en de continue productiviteit van een gezonde veestapel te verzekeren.

Hoe je de factoren van geautomatiseerd melken ook weegt, als het gaat om betrouwbaarheid, kosteneffectiviteit, tijdbesparingen en veiligheid ligt de innovatieve GEA M6850 mijlen ver voor op andere meetmethoden. GEA M6850 beschikt over superieure bewakingstechnologie en biedt hierdoor essentiële voordelen voor ultra-efficiënt dierenmanagement – nu en in de toekomst. GEA M6850 is geschikt voor de GEA DairyRobot R9500 en DairyProQ,

rmv-monobox-belevingsdagen

GEA belevingsdagen

Sinds de introductie van de DairyRobot R9500 zijn er al bijna 200 van deze robots geplaatst. Benieuwd hoe zoiets werkt in de praktijk? Kom dan kijken tijdens een van onze belevingsdagen!

Tijdens deze dagen kun je deelnemen aan een interessant programma met verdieping in alle mogelijkheden van de DairyRobot R9500 en aansluitend een bedrijfsbezoek.

Lunch wordt verzorgd en aanmelden is helemaal gratis!

Wanneer

De belevingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland. Kijk hieronder wanneer je kunt. Aanmelden kan via onderstaande knop!  

- 20 juni in Ruinerwold 
- 3 juli in 
Den Ham

Meld nu gratis aan!

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag