Menu
Elke druppel telt
Kom in contact

Elke druppel telt

De vraag naar water groeit ieder jaar en hiermee ook het belang van efficiënt watermanagement. Een vraag die hierbij centraal staat, is hoe de wereldwijde watervoorziening kan worden verduurzaamd. Met jaren van bewezen dienst in de slib- en afvalwaterindustrie, spelen de decanters van GEA hier een belangrijke rol in.

Tot 50% energiereductie

Energiereductie is één van de vele mogelijkheden om efficiënter watermanagement te realiseren. De GEA biosolids Decanter prime is een apparaat dat tot wel 50% energiereductie kan leveren. Hiermee profiteert u van: 

  • de beste resultaten in de ontwaterings en concentratie van zuiveringsslib, 
  • de behandeling van drinkwater,
  • en het terugwinnen van waardevolle stoffen. 

In een tijd van stijgende lozingskosten, zijn de exploitatiekosten van machines zoals decanters belangrijker dan ooit bij de behandeling van afvalwater. Diverse technische innovaties van de biosolids Decanter prime, zorgen voor een energiezuinige oplossing en een zeer hoge scheidingsefficiëntie. Het energieverbruik van deze decanter is zelfs teruggebracht met bijna 50%, en in combinatie met minder polymeerconsumptie resulteert dit in een duurzame water- en afvalwaterbehandeling en een gegarandeerde waardevastheid van uw investering.

demand-for-water-graphic

Configureer nu zelf!

De groei naar water zal de komende jaren flink toenemen. Benieuwd hoe uw bedrijf zich kan voorbereiden op de toekomst? Klik dan op de configurator aan de rechterzijde van deze pagina om te kijken welk product de beste oplossing voor uw proces.

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle innovaties? Of bent u op zoek naar een advies op maat?

Downloads

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag