Menu
Win een GEA overall
Klik hier

Win een GEA overall

Heb jij het GEA FT magazine "de BOER op" al gelezen en de woordpuzzel ingevuld? Als jij kans wilt maken op een gratis GEA overall ben jij op de juiste pagina. Hier lees je alles over deze winactie. Vul hier jouw antwoord in op de woordpuzzel en maak kans op een GEA overall.
Win een GEA overall

De winactie

Wil jij kans maken op een GEA overall, dan ontvangen wij graag jouw antwoord op de woordpuzzel uit het GEA FT magazine " de BOER op". Nadat je de puzzel opgelost hebt kan je van de resterende letters een zin maken, deze zin is het antwoord op de puzzel. Vul jouw antwoord en de gewenste maat voor de overall onderaan deze pagina in het formulier in en wie weet win jij een GEA overall. De maattabel voor de overall is onderaan deze pagina te vinden.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden gelden voor deelname aan de woordpuzzel van GEA Farm Technologies Nederland B.V. gepubliceerd in het GEA FT magazine “de BOER op”. Deelname aan deze woordpuzzel is onderhevig aan deze voorwaarden en condities. Het niet naleven van deze voorwaarden of condities betekent dat de respectievelijke deelnemer uitgesloten wordt van deelname.

  • Deelname aan deze woordpuzzel is alleen mogelijk via deze website. Vul de oplossing van de woordpuzzel en je contactgegevens in op het online deelnameformulier onderaan deze pagina. 
  • Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.
  • Deelname is mogelijk tot 30 november 2020. Dit betekent dat je oplossing ingediend moet zijn via het deelnameformulier uiterlijk 30 november 2020.
  • De eerste 200 goede inzendingen ontvangen gratis een GEA overall.
  • Maximaal één inzending per adres.
  • De overall zal vanaf medio december 2020 naar je verstuurd worden.
  • Door deel te nemen aan deze prijsvraag geef je GEA Group toestemming om je naam, adres- en email- gegevens te gebruiken voor deze prijsvraag en ook voor het gebruik van marketingdoeleinden. Voor verder informatie over het gebruik van jouw persoonlijke data verwijzen we naar onze kennisgeving inzake gegevensbescherming.
  • Over de uitkomst kan niet gereclameerd worden.
  • Deze prijsvraag is uitgeschreven door GEA Farm Technologies Nederland B.V., Munsterstraat 5, 7418 EV, Deventer, Nederland. Voor vragen kun je een mail sturen naar marketingNL@gea.com.

Vul hier het antwoord in van de woordzoeker en jouw maat van de overall.

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag