Menu
GEA Nederland geeft, doe je mee?
Klik hier voor jouw gift!

GEA Nederland geeft, doe je mee?

Aan het einde van het jaar doet GEA Nederland graag iets extra’s voor de samenleving. Daarom steunen we dit jaar twee Nederlandse goede doelen, de Voedselbank en The Ocean Cleanup. GEA Nederland doneert in totaal € 5.000. Je kan meedoen van 14 november tot 12 december 2019. Wacht niet te lang, en geef met GEA Nederland!
Voedselbank

De Voedselbank

In ons land leven ruim een miljoen mensen onder de armoedegrens. Als gevolg hiervan gaan er wekelijks ongeveer 140 duizend mensen naar de Voedselbank. Een kleine 40% hiervan is jonger dan  achttien jaar. Dankzij de Voedselbank kunnen zij iedere keer weer wat op tafel zetten. 

Bekijk hier een filmpje dat laat zien dat voedselbank veel meer is dan een kratje met eten. De Voedselbank gaat namelijk ook afval, verspilling en voedseloverschotten tegen. Dit draagt bij aan de ontlasting van het milieu. Wil je meer lezen over de voedselbank? Dat kanhier

GEA Nederland vindt het belangrijk om De Voedselbank een handje te helpen. Iedereen verdient wat extra’s met de feestdagen, nietwaar?

oceancleanup1

The Ocean Cleanup

Wist je dat volgens Milieu Centraal, elke Nederlander bijna 490 kilo afval produceert? Dit is het gewicht van een kleine koe! 

De Universiteit van Georgia berekende dat we wereldwijd minstens 5 miljoen ton afval per jaar in de zee dumpen,20% van dit afval is verpakkingsmateriaal.  

The Ocean Cleanup is een geweldig Nederlands concept. Zij gebruiken technologieën waarmee effectief en duurzaam het afval uit de zee wordt gehaald. De Nederlander Boyan Slat is de uitvinder van deze technologieënDit filmpjelegt duidelijk uit hoe dit werkt. Slat ontwikkelt drijvende systemen die het afval verzamelen zodat het uit de zee gevist kan worden. Wil je meer lezen over dit unieke concept? Dat kanhier

GEA Nederland speelt in de markt van voedselbewerking een belangrijke rol, daarom sluit dit goede doel naadloos aan op onze ambitie, engineering for a better world. Met deze actie dragen wij een steentje bij aan de vermindering van het plastic in o.a. de Nederlandse wateren. Doe jij met ons mee?

GEA logo

Wat doet GEA?

GEA Nederland geeft graag iets terug aan de Nederlandse samenleving. Dit doen we middels een financiële bijdrage van totaal € 5.000,- . Dit bedrag verdelen we onder deze twee goede doelen, de Voedselbank en The Ocean Cleanup

Natuurlijk hoopt GEA Nederland dat jij ook helpt om dit bedrag te verhogen door zelf een steentje bij te dragen. Jouw donatie bepaalt namelijk ook hoe het totaalbedrag verdeeld wordt onder de goede doelen! 

GEA Nederland geeft, jij toch ook? 

GEABuddy

GEA Buddy

Om je te bedanken voor je steun biedt GEA bij een donatie vanaf €8 een GEA Buddy aan. 

De GEA Buddy is een trendy, milieuvriendelijke en duurzame waterfles. Samen besparen we plastic en stimuleren we elkaar om meer water te drinken. Wil jij ook zo'n mooie fles ontvangen? Doneer hier

Zo draag je, samen met GEA, het hele jaar door een steentje bij!

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag