Test before you invest op uw locatie
Maak een afspraak

Test before you invest op uw locatie

Zowel bij communale slibontwatering als bij ontwatering van mest en digestaat speelt centrifugaalscheidingstechnologie een belangrijke rol. Het resultaat: optimale resultaten en maximale besparingen op het gebied van water en energie. Op deze manier wordt bijgedragen aan een duurzame ontwatering. Maar hoe werkt zo’n decanter in de praktijk en op uw locatie? Een impressie ziet u in de onderstaande korte video bij RWZI Heerenveen.
decanter_test_in_truck

Test before you invest met onze decanter op locatie

Om te bekijken hoe een decanter in de praktijk werkt en bij u op locatie, bestaat de mogelijkheid om onze mobiele decanter te boeken. Zoals u in de bovenstaande video kunt zien. We komen dan met onze decanter naar u toe. 

De GEA decanters kunnen worden ingezet in de communale en industriele slibontwatering, maar ook voor de ontwatering van mest en digestaat. Doordat de unit zelfvoorzienend is, is deze zeer flexibel, breed en eenvoudig inzetbaar. 

GEA_Steven_de_Boer

Afspraak inplannen

Voor meer informatie over deze optie of andere vragen m.b.t. decantertechnologie kunt u contact opnemen met Steven de Boer, Account manager Separation tel: 06-21128190 

Wilt u een afspraak inplannen voor een bezoek van onze decanter op uw locatie? Vul dan het onderstaande formulier in of neem vrijblijvend contact op met Steven de Boer.

Interesse in een test op uw locatie?

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag