Menu
Decanter Roadshow
Ik wil testen

Decanter Roadshow

Zowel bij communale slibontwatering als bij ontwatering van mest en digestaat speelt centrifugaalscheidingstechnologie een belangrijke rol. Het resultaat: optimale resultaten en maximale besparingen op het gebied van water en energie. Op deze manier wordt bijgedragen aan een duurzame ontwatering.
mobiele-decanter-nederland-gea-proefdraaien

Roadshow

Maar hoe werkt zo’n product in de praktijk. Om dit te bekijken is er de mogelijkheid een Decanter Roadshow te boeken, we komen dan met de mobiele decanter naar uw locatie toe. De container unit is gebouwd met de GEA PRO 3000 decanter. Hierin zijn twee complete rotating assemblies (trommels) aanwezig waardoor deze decanter ingezet kan worden in de communale en industriele slibontwatering maar ook voor de ontwatering van mest en digestaat.

Doordat de unit zelfvoorzienend is, daar deze is uitgevoerd met bijvoorbeeld een toevoerpomp, afvoerschroeven en polymeerunit, maakt dit de unit erg flexibel en breed inzetbaar voor de environmental markt. Bent u benieuwd wat een GEA Decanter voor u kan betekenen, plan dan een afspraak in voor een bezoek van deze mobiele decanter om te testen op uw locatie. 

Klaar om te testen op locatie?

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag