Menu
Stage lopen bij GEA Nederland
Kom in contact

Stage lopen bij GEA Nederland

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en lijkt het je leuk om kennis te maken met een beursgenoteerde multinational? Aarzel dan niet en lees verder over de stagemogelijkheden bij GEA Nederland.

Stage bij GEA

Binnen GEA zijn er voor studenten van allerlei opleidingen en vakgebieden mogelijkheden om stage te lopen. We bieden marketing, human resources, finance en technische stages. Alle afdelingen zijn natuurlijk enorm verschillend, daarom lees je hier wat je kan verwachten. Natuurlijk word je tijdens je stage begeleid door een ervaren en enthousiaste coach, om het beste van je stage te maken.

Country Marketing: Tijdens je stage maak je kennis met alle aspecten van het Marketing & Communicatie vak. Om jou zo veel mogelijk te leren heb je uiteenlopende verantwoordelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven en plannen van online- en offline media, meewerken aan nationale en internationale projecten, organiseren en begeleiden van evenementen en het bedenken en uitrollen van marketing campagnes. Natuurlijk denk je ook mee aan onze strategie en werk je aan onze corporate identity.  

Human Resources: Tijdens je stage krijg je de kans om jezelf zowel op het gebied van HR als op persoonlijk vlak te ontwikkelen tot een echte professional. Je gaat op operationeel, maar vooral tactisch en strategisch niveau aan de slag met allerlei HR-gerelateerde issues waar de business voor komt te staan. Daarbij krijg je goede en leerzame begeleiding en werk je mee aan leuke HR-projecten in een geweldig team van professionals met passie voor het vak. 

Finance: Tijdens deze stage houd jij je bezig met actuele onderwerpen die van belang zijn voor het Finance team. Jij bent de manager van je eigen project. Tijdens wekelijkse meetings informeer je de rest van het team over de voortgang en de laatste ontwikkelingen. Omdat je zelf verantwoordelijk bent, doe je veel kennis en ervaring op. Daarnaast schrijf je niet alleen een advies, maar breng je jouw advies ook in de praktijk.

Technisch: Je zit hier goed als je op zoek bent naar een uitdagende stage in een prettige werkomgeving. Er wordt gezocht naar een passende opdracht, iets wat jou motiveert. Tijdens je stage pas je theoretische kennis die je op school hebt opgedaan, toe in de praktijk. We geloven in jouw ideeën en zijn bereid daarin te investeren. Daarnaast verkrijg je veel inzichten in zowel GEA als in de industrie. 

Wat biedt GEA?

 • Werkervaring in een hightech B2B omgeving 
 • Afwisselende taken en verantwoordelijkheden 
 • Aangename en collegiale werksfeer 
 • Aantrekkelijke stagevergoeding

Kom in contact!

Bij GEA zijn er volop kansen! Benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan contact met ons op via de blauwe knop en laat je gegevens achter. Om te zorgen dat we je in contact kunnen brengen met de juiste persoon vragen we je de volgende informatie door te geven:

 • je volledige naam
 • de opleiding die je volgt;
 • bij welke afdeling en locatie je stage wilt lopen;
 • voor welke periode jij een stage zoekt;
 • informatie over je schoolopdracht/afstudeeropdracht;
 • hoeveel uur per week je beschikbaar bent;
 • je e-mailadres;
 • je telefoonnummer.
Het sollicitatieproces

Het sollicitatieproces

 1. Leuk dat je solliciteert: Binnen vijf werkdagen ontvang je een bevestiging van je sollicitatie. 
 2. Op zoek naar een match: We gaan kijken of we een mogelijkheid hebben binnen GEA en laten je dit z.s.m. weten.
 3. Even voorstellen: Je bespreekt jouw kwaliteiten, wensen en verwachtingen met jouw toekomstige stagebegeleider.
 4. De details bespreken: In overleg met je stagebegeleider definieer je jouw toekomstige taken en formuleer je een stageopdracht. 
 5. Is alles geregeld? Dan zorgen wij ervoor dat er een stagecontract opgesteld wordt, dat je z.s.m. van ons ontvangt. 

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter!

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag