Menu
GEA in je eindejaarspakket en in de supermarkt

GEA in je eindejaarspakket en in de supermarkt

GEA is het merk achter heel veel bekende (A) merken. Hoeveel producten in jouw pakket en in de supermarkt ken(de) jij? En welke producten missen nog in het overzicht hieronder? Hou jij ook van lekker koken? We zijn benieuwd naar jouw favoriete recept. Deel jij die met ons, dan maak jij ook nog eens kans op een leuke verrassing.
GEA in de supermarkt producten
GEA in de supermarkt producten

Producten met een GEA bijdrage

Als je door de supermarkt loopt zie je heel veel producten. Weet jij aan hoeveel producten GEA apparatuur en GEA technologie bijdraagt? 

Op de afbeelding hiernaast staan al een paar voorbeelden. Echter zijn er nog veel meer.

Download onderaan deze pagina een overzicht met producten voor een completer beeld. Echter dit overzicht is zeker niet volledig. Weet jij nog andere producten? Laat het ons weten, dan vullen wij het overzicht aan. Toch super leuk om te laten zien waar GEA allemaal aan bijdraagt.

Recepten met GEA producten

Recepten

Hou jij van koken en van lekker eten? Het is vast geen verrassing dat in heel veel recepten GEA een beetje terugkomt.

Heb jij een leuk recept? Deel dit dan met ons. Klik op de bijlage met de naam 'receptenformulier', deze staat onder aan deze pagina. Dit is een invul A4'tje voor jouw recept. Ben je klaar met invullen? Stuur dan het ingevulde bestand naar marketingNL@gea.com. Als je je recept instuurt, maar ook als je een leuke foto maakt van een gemaakte recept, dan maak je kans op een leuke verrassing.

De recepten kan je straks downloaden vanaf deze pagina. We moeten uiteraard eerst wat recepten van jullie ontvangen. In de zomer van 2021 verschijnt het GEA kookboek. 

Maak kans op prijzen

Prijzen

Elke maand (januari tot juni) verrassen we 10 inzenders met een leuke attentie. Dus deel jouw recepten, door het invullen van het formulier en/of deel jouw kookkunsten door een foto in te sturen van wat je hebt gemaakt. 

Als jij 1 van de winnaars bent, dan ontvang je een leuke attentie, zoals bijvoorbeeld toegangskaartjes voor Snow World. De 10 inzenders ontvangen persoonlijk een bericht. Ook staan de namen op deze site. 

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag