Menu
Klacht of compliment
Klik hier

Klacht of compliment

Bent u niet tevreden over onze producten en/of dienstverlening? Of heeft u juist een positieve ervaring? Wij horen het graag. Klik hieronder op de blauwe button en informeer ons. Wij nemen vervolgens contact met u op. Uw klacht en/of compliment helpt ons om samen met u onze producten en/of dienstverlening aan u en andere klanten te verbeteren.
Feedback image

Uw klacht en/of compliment

Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet tevreden bent over onze producten en/of dienstverlening. Dit vinden wij natuurlijk vervelend, maar laat het ons vooral weten, zodat we samen verbeteren en optimaal blijven samenwerken.  

Om uw klacht en/of compliment goed en snel af te handelen, is het belangrijk dat wij de juiste informatie ontvangen en weten waar uw klacht en/of compliment over gaat. Laat ons weten hoe wij u het beste bereiken en op de hoogte houden. U kunt deze informatie met ons delen door op de blauwe button hieronder te klikken en het formulier in te vullen. 

Dit doen wij met uw klacht en/of compliment

Alle klachten die bij GEA gemeld worden komen bij onze collega's van Kwaliteit Management terecht. We registreren en bekijken wie deze het beste kan oplossen. Onze mensen lossen veel klachten direct op, maar soms hebben we iets meer tijd nodig. In ieder geval bespreken we uw klacht met u en zoeken we samen naar de beste oplossing. 

Daarnaast is uw klacht en/of compliment, samen met die van anderen, voor ons relevant voor de toekomst. Aan de hand hiervan is het voor ons beter te bepalen waar aanpassingen in en aan onze producten en/of dienstverlening gewenst zijn.

Klacht of compliment achterlaten?

Downloads

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag