Menu
‘Efficiënte stalinrichting scheelt al snel twee uur per dag’
Vraag aan

‘Efficiënte stalinrichting scheelt al snel twee uur per dag’

“Een efficiënte stalinrichting scheelt de melkveehouder al snel twee uur werk per dag“ aldus Gerie Jacobs, Sales Support Manager bij GEA Farm Equipment. “Dat is aanzienlijk. Hoe goed een bedrijf daarin slaagt, is afhankelijk van het type bedrijfsmanagement, de looplijnen voor mens en dier en de stalindeling. Door deze drie aspecten goed op elkaar af te stemmen, zorgen we ervoor dat de melkveehouder dagelijks terugkerende werkzaamheden efficiënt, veilig en gemakkelijk kan uitvoeren.
Gerie-Jacobs-GEA

Als team Sales Support zorgen we ervoor dat de GEA organisatie zich blijft ontwikkelen om op die manier melkveehouders optimaal te kunnen ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Je kunt ons zien als het verbindende team binnen de organisatie. Met een groep van zes personen werken we wereldwijd op het gebied van stalinrichting en mestverwerking. In ons team heeft ieder zijn eigen specialisme, waarbij ik me richt op de stalinrichting. Samen nemen we trends in de markt waar en koppelen dit aan bestaande en nieuwe producten en trainingen. Dat is ook precies wat mij zo aanspreekt in dit werk: het aandragen van ideeën, aanbieden van oplossingen en het overbrengen van kennis.

Onze opgedane kennis en ervaring brengen we breed binnen de organisatie over. Geregeld geven we trainingen aan de buitendienstof binnendienstmensen van GEA, een andere keer aan onze dealers of collega’s van de afdeling Farm-Design, die er onder meer voor zorgen dat alles goed op tekening komt. Trainingen zetten we altijd op vanuit een case study, zodat we zo dicht mogelijk bij de praktijk blijven. Daarbij geven we ook altijd mee hoe belangrijk het is om te luisteren naar wat melkveehouders willen. Gaat het bij verbouwingen bijvoorbeeld om een groeisituatie of juist om een eindsituatie? Wat zijn de wensen en wat zijn mogelijkheden? Daarbij zetten we graag in op maatwerk. We weten dat we goede melkapparatuur leveren, dus laten we die dan ook zo optimaal en efficiënt mogelijk benutten door klanten te adviseren over de juiste stalinrichting.

Vraag nu een gratis optimalisatiegesprek aan

Blijf op de hoogte van GEA’s innovaties en verhalen door u in te schrijven op nieuws van GEA.

Inschrijven

Wij zijn er om u te helpen! Met slechts een paar gegevens kunnen we uw vraag beantwoorden.

Stel uw vraag