We are OneGEA

We are OneGEA

Je staat er niet elke dag bij stil, maar bij GEA Nederland werken we met 1500 collega's. Om als één bedrijf te functioneren werken we allemaal vanuit ons motto 'engineering for a better world' en natuurlijk de GEA-waarden. Benieuwd wat we met alle Nederlandse collega's voor oplossingen bedenken? Bekijk GEA Nederland in Vogelvlucht hieronder door op de afspeelknop te klikken.

GEA Nederland in Vogelvlucht

Dagelijks werken we samen met 18.000 collega's in meer dan 50 landen. Samen bedenken en maken we geweldige oplossingen en producten voor vele verschillende markten. Niemand is daar dagelijks mee bezig, toch stimuleert het als we meer van elkaar te weten te komen. Daarom is 'We are OneGEA' de wereld in geroepen. In de week van 11 juni ontving je de uitnodiging voor de filmpremière en het ‘Maak kennis met GEA kwartet’. In de week van 17 t/m 19 juni hebben veel collega’s op locatie de film voor het eerst gezien. Nu staat de film online, niet alleen op deze landingspagina, maar ook op ons GEA-videokanaal. De film kan je eenvoudig delen via je social media account, mocht je dat willen. 

We are OneGEA

Benieuwd naar de prijzen?

Heb jij de enquête voor 25 juni ingevuld? Vanaf 2 juli staan de prijswinnaars van de enquête hier online. Heel erg bedankt voor het invullen van de enquête.

Downloads