Ontdek de innovaties van GEA tijdens de RMV
Neem contact op met een specialist

Ontdek de innovaties van GEA tijdens de RMV

Ook dit jaar staat GEA Melkwinning en Stalinrichting weer op de RMV beurzen in Hardenberg van 29 t/m 31 oktober en in Gorinchem van 26 t/m 28 november. Het thema op onze stand is innovatie! Nu al benieuwd naar welke producten GEA heeft ontwikkeld? Lees dan snel verder!

Optimalisatie, comfort voor koe en boer en dierenwelzijn zijn actuele thema's waar GEA op de beurs met nieuwe producten op inspeelt.

  • Vanaf dinsdag 29 oktober t/m donderdag 31 oktober staan wij in Hardenberg op stand 621. 
  • Vanaf dinsdag 26 november t/m donderdag 28 november staan wij in Gorinchem op stand i 142. 

Heb je nog geen kaarten besteld, stuur dan een e-mail naar marketingNL@gea.com en vermeld daarbij welke beurs en met hoeveel personen. 

Kun je niet wachten en wil je nu al meer weten over de slimme GEA noviteiten, meld je dan onderaan de pagina aan voor een gratis adviesgesprek. Geef hierin aan in welk(e) product(en) je geïnteresseerd bent.

dairyrobot-R9500-gea-nieuw

Automatisch melken

De DairyRobot R9500 is de volgende stap in automatisch melken. De nieuwe melkrobot zet een grote stap vooruit in automatisch melken en zorgt voor een optimale melkkwaliteit en comfort voor koe en boer. Het verdiepte gedeelte zorgt voor een goede toegankelijkheid tot de uier. De optionele DairyMilk M6850 celgetalmeting zorg per kwartier voor een snelle attentie bij afwijkingen   Lees meer over dit product. 

dairybarn-B3130-gea-beurs-nieuw

Stalinrichting

De DairyBarn B3130, een flexibele ligbox, en dé oplossing m.b.t. dierenwelzijn en diercomfort. De flexibele beugel voorkomt drukplekken en zorgt voor maximaal koecomfort. De flexibele beugel zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en voorkomt dat koeien beklemd raken. Deze toegenomen veiligheid zorgt voor een hogere diergezondheid en een beter economisch resultaat. Lees meer over deze ligbox.

apollo-gea-beurs-nieuw

Conventioneel melken

Het is een feit dat automatisering de kans op menselijke fouten kan verkleinen, arbeidsinspanning en ondoelmatigheid kan verminderen en voor een consequentere melkprocedure kan zorgen. Door middel van het Apollo automatisch dip systeem wordt kruisbesmetting voorkomen, bespaart je op arbeid en heeft het systeem een positieve invloed op de resultaten van het bedrijf door de beste bescherming van de koe. Lees meer over hoe dit product werkt. 

SRone+-spray-gea-nieuw

Mestoplossingen

Succesvolle melkproductie start met een goede stalhygiëne: een goede hygiëne in de stal verlaagt de risico’s op infectie, voorkomt been- en klauwaandoeningen en mastitis. Het houdt de dieren gezond! Met schone roostervloeren ben je ervan verzekerd dat ziekteverwekkers, bacteriën en insecten geen kans krijgen. De GEA SRone+ met spray functie zorgt door het regelmatig reinigen van de loopvloer voor droge klauwen waardoor ze minder vatbaar zijn voor infecties. Lees meer over deze mestrobot.  

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen

Even geduld aub, we verwerken je inschrijving.

Bedankt voor je inschrijving!
Gelieve je mailbox na te kijken voor een bevestigings-e-mail om je inschrijving af te ronden.

Oeps, er liep iets fout.
Gelieve opnieuw te proberen binnen enkele ogenblikken.