Het Koudemiddelen Congres 2019
plan afspraak

Het Koudemiddelen Congres 2019

Op 20 juni vindt in De ReeHorst in Ede ‘Het Koudemiddelen Congres’ plaats. Hoofdthema’s zijn de HFK-afbouw, alternatieve koudemiddelen en het Klimaatakkoord. Sprekers zijn onder meer Diederik Samsom en Steven Lobregt. Tijdens het congres praten experts, waaronder GEA u bij over de gevolgen voor de markt. Komt u ook?
Koudemiddelen Banner

Wat levert dit congres u op?

  • U bent voorbereid op de volgende stappen in de F-gassenverordening 
  • U weet hoe u hierop kunt anticiperen met alternatieve koudemiddelen
  • U weet hoe u met warmtepompen kunt inspelen op de HFK-afbouw
  • U weet wat het belang van koudemiddelen in het Klimaatakkoord is 
  • Ontvang 40% korting via GEA! 

Bekijk hier het volledige programma, inclusief sprekers. 

GEA logo

Ga het gesprek aan met GEA!

De ontwikkelingen binnen de koudetechniek focussen zich voornamelijk op verbetering in en toepassing van koudemiddelen (van chemisch naar natuurlijk koudemiddel). Onze relaties bevinden zich o.a. in de food, brouwerijen en melk industrie en binnen deze industrie zijn koude-processen onderhavig aan wetgeving, milieuzaken èn veiligheid. Kortom, een dynamische omgeving waar in de praktijk heel veel te leren is en GEA een ieder de mogelijkheid biedt om binnen haar organisatie goede kennis en ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen.

Maak gebruik van deze dag door het gesprek aan te gaan met GEA en stel uw vragen over industriële warmteterugwinning en koeling. 

  • Industriële warmtepompen: GEA heeft een lijn industriële warmtepompen in haar portfolio. Deze zijn naast de industrie ook toepasbaar in onder andere klimaatoplossingen voor gebouwen, warmtenetten, verwarming van kassen en de productie van warm tapwater. De GEA warmtepompen onderscheiden zich qua energie-efficiëntie aanzienlijk ten opzichte van vergelijkbare producten. Graag informeren wij u over de toepassing van warmtepompen voor uw applicatie.
  • Natuurlijke koudemiddelenzijn de basis van moderne koudetechniek. Ze dragen niet bij aan het broeikaseffect, zijn niet slecht voor de ozonlaag en hebben hierdoor geen negatief effect op het milieu. Laat u informeren over de producten en oplossingen van GEA op het gebied van natuurlijke koudemiddelen. 
  • Chillers: GEA biedt een uitgebreide productportefeuille van ammoniakkoelsystemen voor praktisch elke toepassing binnen industriële koeling en airconditioning. Beschikbare restwarmte kan eventueel worden gebruikt ten behoeve van het opwarmen van tapwater en/of verwarming. Toepassingen zijn onder andere het koelen van voedingsmiddelen, proceskoeling in de chemische industrie en airconditioning in kantoorcomplexen.

Wie zijn er namens GEA aanwezig?

  • Wim Bouman - Accountmanager Compression bij GEA Nederland | Wim is uw contactpersoon voor GEA Grasso compressoren, chillers en warmtepompen. Voor toepassingen met natuurlijke koudemiddelen zoals NH3 en CO2 heeft GEA standaard oplossingen in haar programma, waarover hij u graag informeert. 
  • Maarten Gelens - Account Manager Solutions Sales bij GEA Nederland  | Maarten is gespecialiseerd in Nutsvoorzieningen: koeling, warmtepompen, MVR-systemen), Frozen Food (IQF / Spiral) en andere voedingsoplossingen. Maarten staat u graag te woord over een van deze onderwerpen.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag, probleem, of onderwerp dat u tijdens het congres graag bespreekt met GEA? Vul dan onderstaand formulier in en geef in uw bericht aan waarover (en met wie) u graag het gesprek aangaat. Wij zorgen er vervolgens voor dat een van onze mensen tijd voor u vrij maakt tijdens deze dag.

Heeft u een vraag, probleem of een onderwerp dat u met GEA wilt bespreken tijdens dit congres? Maak alvast een afspraak:

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen

Even geduld aub, we verwerken je inschrijving.

Bedankt voor je inschrijving!
Gelieve je mailbox na te kijken voor een bevestigings-e-mail om je inschrijving af te ronden.

Oeps, er liep iets fout.
Gelieve opnieuw te proberen binnen enkele ogenblikken.