Ontdek de mogelijkheden voor afvalwaterverwerking
Aanmelden

Ontdek de mogelijkheden voor afvalwaterverwerking

Ontdek tijdens de Aqua Nederland van 19 t/m 21 maart samen met 9.500 andere waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling en watermanagement. GEA Nederland staat klaar om u alles te vertellen over de verwerking van afvalwater. Kom ons bezoeken op stand K.128 in Gorinchem. U bent van harte welkom.

Tot 50% energiereductie

Tijdens deze vakbeurs presenteren wij de GEA biosolids Decanter prime. Hiermee profiteert u van de beste resultaten in de ontwatering en concentratie van zuiveringsslib, de behandeling van drinkwater en het terugwinnen van waardevolle stoffen. In deze tijd van stijgende lozingskosten zijn de exploitatiekosten van machines zoals decanters die ingezet worden op de afvalwater behandeling belangrijker dan ooit. Talrijke technische innovaties in de biosolids Decanter prime zorgen voor een energiezuinige oplossing en een zeer hoge scheidingsefficiëntie. Het energieverbruik van deze decanter is zelfs teruggebracht met bijna 50% en door minder polymeerconsumptie resulteert dit in een duurzame water- en afvalwaterbehandeling en een gegarandeerde waardevastheid van uw investering.

gea-decanter-cf3000-watermaster

Beleef het zelf!

Benieuwd welke weg het water aflegt wanneer het toilet wordt doorgespoeld? Beleef welke stappen het water doorloopt in Virtual Reality. Van het riool tot aan een Decanter, het is allemaal te zien op stand K.128.

Wilt u ook op de hoogte zijn van alle innovaties of bent u op zoek naar een adviesgesprek? Kom dan naar de Aqua Nederland en meld u aan via onderstaande knop. We zien u graag op stand K.128! 

Kijk voor meer informatie ook op: www.gea.com/safeguarding

Reserveer nu uw toegangskaart!

Downloads